søndag 16. februar 2014

Middagsplanlegging

Middagsplanlegging og storhandling for ei hel uke om gangen er lurt!! For det første er det økonomisk. Du slipper alle småturene innom butikken etter jobb. Disse småturene har en tendens til å bli ganske så dyre fordi det havner ofte en del ting mer i kurven enn du tenkte. For det andre er det tidsbesparende. Du har klart alle ting du trenger og kan dra rett hjem og sette i gang matlaginga. For det tredje er det ganske så sunt fordi du har mulighet til å planlegge gode og sunne middagsretter i fred og ro. Rekk opp hånda alle dere som har stått skrubbsulten i butikken og lurt på hva du skal ha til middag, for så å ende opp med noe fort og lettvindt halvfabrikata (eller helfabrikata) og i tillegg har mumsa en sjokolade i bilen på vei hjem.

Jeg har sittet og lagd ferdig middagsplanleggere til kurset mitt i dag. Dette er laminerte planleggere man skriver på med overheadtusj/whiteboardtusj og som inngår i kursmateriellet. Dette vil gi mine kursdeltakere mulighet til å planlegge menyen sin sammen med resten av familien. Hos oss pleier vi å sette oss ned og finne inspirasjon i kokebøker og på nettet. Det er jo så utrolig mye spennende og godt man kan lage som passer for hele familien. Ofte blir man matlei fordi man spiser for ensidig i kosten. Med variasjon og balanse mellom magert kjøtt og fisk, masse grønnsaker og fullkornsprodukter sikrer man at man får i seg de næringsstoffene kroppen trenger for å fungere optimalt.

Har du lyst på din egen middagsplanlegger til deg og din familie, ta kontakt så fikser vi det :)

I dag blir det ingen middagsinnlegg fra meg fordi vi er bedt bort på middag. Men i morgen er det en ny dag og nye muligheter. I mellomtiden - carpe diem. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar