mandag 27. januar 2014

Februarutfordring

Sunnere - sammen handler ikke bare om kosthold og mat, men også om fysisk aktivitet. I januar har vi hatt ei januarutfordring. Minimum 15 trimøkter i løpet av januar. 90 damer meldte seg på og har loggført aktiviteten sin. Det har variert alt fra gåturer, joggeturer, zumba, skiturer og jeg vet ikke hva. Nå står februarutfordringa for tur og denne gangen fokuserer vi på styrketrening. 

Hvorfor er styrketrening så viktig?

Styrketrening styrker muskulaturen i kroppen vår og er med på å forebygge skader på muskler og skjelett. Så enkelt! I tillegg får man en strammere kropp og bedre kroppsholdning. Og hvem vil vel ikke ha det? :)

Jeg er litt opptatt av at "det enkle ofte er det beste" og Yngvar (fra TV) har utviklet et styrkeprogram som er en del av "To buksestørrelser ned". Dette er det programmet jeg kommer til å fokusere på den neste måneden. Her er det enkle styrkeøvelser, helt uten utstyr og "fiksfakseri". Men hver og en må finne noe som passer for seg selv, enten man trener hjemme eller på helsestudio. Det viktigste er minimum 15 minutter 3 ganger i uka. 



Har du tenkt å være med oss på februarutfordringa? 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar